Rådanäs Take Out – ölbilen

Den 17 april testade vi för första gången Rådanäs Take Out, och vilken succé det blev! Rådanäs lastbil rullade runt i Mölnlycke och Landvetter för att leverera pinfärsk, kyld Rådanäs Ekologiska halvöl 3,5% direkt till våra kunder på utvalda stopp. https://radanas.se/vara-ol/

Ni följare på sociala kanaler fick själva vara med och önska stopp längst vägen och efter era önskemål satte vi sedan ihop en trevlig rutt. Aldrig hade vi kunnat tänka oss att få träffa så många av er längst vägen. Tack till varenda en utav er som hejade på oss!

Varför gör vi detta? Som vi alla vet är det speciella tider som råder, och vår ambition är att fortsätta med det vi brinner för. Men för att göra det behöver vi er hjälp. Vi håller tummarna att just du vill vara med och stötta ditt lokala bryggeri under kommande turer. Har du istället vägarna förbi bryggeriet kan du ha tur att få köpa Rådanäs Ekologiska Halvöl 3,5% på plats. Kontakta oss gärna innan!

Nu ser vi fram emot nästa tur! #rådanäsölbil #stöttadittlokalabryggeri