Mölnlycke Oktoberfest 5 sep 2020

Det är återigen dags att sätta Mölnlycke på kartan! Efter en succé 2019 blir givetvis Mölnlycke Oktoberfest till en årlig tradition. Samla ihop kollegor, vänner, familj och annat trevligt folk för att vara med denna kväll, fylld med allsång, öl och dans! 

I biljettpriset ingår:
– Klassisk oktoberfestmat (Specialkost? Maila amanda@radanas.se)
– Efterrätt
– Grön oktoberfesthatt 
– Självklart 1 liter Rådanäs Lagom Lager i ölsejdel (cider/vin och alkoholfria alternativ finns)

Bandet Götz Kalas levererar alltid toppklassig underhållning och musik så självklart välkomnar vi dem till Mölnlycke Oktoberfest 2020!  Här finns ett litet smakprov av vad som komma skall: https://youtu.be/58WkDI3yL0Q

Vi dukar upp långbord med reserverade platser i vårt stora tält. Naturligtvis är klädsel på personal, dekoration och stämning i sann oktoberfestanda! Är ni flera som går tillsammans? Köp biljetterna på samma bokning eller ange ordernr. som kommentar så ordnar vi sittplatser ihop på köparens namn. Platserna är reserverade under hela kvällen. Ju tidigare ni bokar desto bättre platser närmare scenen får ni. Endast kortbetalning i barerna!

Pris? 695 kr/person
När? Lördag 5 september kl. 17.00-01.00
Var? Rådanäs Bryggeri, Rådanäsvägen 21, Mölnlycke

OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser, så se till att köp din biljett i tid efter förra årets utsålda fest. Endast förköp av biljetter! Du köper dina biljetter här: https://biljettshop.se/sv/booking/molnlycke-oktoberfest-2020/
Vi ses väl?!