Aktuella evenemang

Nyheter från Rådanäs Bryggeri

Aktuellt

Rådanäs Trämixlåda

Rådanäs Trämixlåda

Succén är äntligen tillbaka! Rådanäs Trämixlåda släpps i begränsat antal idag på Systembolaget.

Trämixlådan innehåller 24 stycken högklassiga hantverksöl från Rådanäs Bryggeri. Den är fylld med alla sorter vi har i produktion och vi vågar säga att det finns något för alla!

Vill du säkra en Rådanäs Trämixlåda inför sommaren? Beställ här för 749 kronor inklusive frakt: https://www.systembolaget.se/produkt/ol/radanas-mixlada-8553309/

Obs, begränsat antal!

Folkölsbutik på Rådanäs Bryggeri

Fredagen den 25 september kl. 15–18 öppnar vi upp bryggeriet för er, som vi har längtat!

Under sommaren har det bryggts mängder med Rådanäs Ekologiska Halvöl 3,5% som nu finns till ert förfogande och vi kommer självklart sälja vår exklusiva Rådanäs Trälåda fylld med Halvöl 3,5% dagen till ära!

Hur ses vi? Med nytvättade händer och på lagom säkerhetsavstånd från varandra, med legitimationen och swish-telefon på fickan. Självklart finns ölglas, T-shirts och andra snygga Rådanäspinaler på plats!

Ladda upp inför höstmörket med lokal hantverksöl! Vi ses väl på fredag?!

Pris för Rådanäs Trälåda: 595 kr inkl. 24 st 33 cl Rådanäs Ekologiska Halvöl 3,5%.

Pris för Rådanäs Ekologiska Halvöl 3,5%: 21 kr/st.

ÖL-Loppet 2020 framflyttat till 6-7 augusti 2021!

Vi har verkligen levt på hoppet in i sista sekund, men måste nu tyvärr meddela att ÖL-Loppet inte kommer gå att genomföra 1 aug som planerat med hänsyn till covid-19. Vi kan inte garantera ett säkert event, varken för deltagare, artister eller personal så istället har vi siktet inställt på sommaren 2021! Håll i din biljett – den kommer gälla för det nya datumet, då du har en garanterad en plats i startfältet!

Planeringen för 6-7 augusti 2021 är redan igång och vi hoppas ni är med oss då, ännu starkare och ännu bättre! Frågor är välkomna till amanda@radanas.se. Ni vet vad man säger, den som väntar på någonting gott…

Trevlig sommar önskar gänget bakom ÖL-Loppet!

Deltagarna startredo, ÖL-Loppet 3 augusti 2019. Foto: Ronny Karlsson

Rådanäs Take Out – ölbilen

Den 17 april testade vi för första gången Rådanäs Take Out, och vilken succé det blev! Rådanäs lastbil rullade runt i Mölnlycke och Landvetter för att leverera pinfärsk, kyld Rådanäs Ekologiska halvöl 3,5% direkt till våra kunder på utvalda stopp. https://radanas.se/vara-ol/

Ni följare på sociala kanaler fick själva vara med och önska stopp längst vägen och efter era önskemål satte vi sedan ihop en trevlig rutt. Aldrig hade vi kunnat tänka oss att få träffa så många av er längst vägen. Tack till varenda en utav er som hejade på oss!

Varför gör vi detta? Som vi alla vet är det speciella tider som råder, och vår ambition är att fortsätta med det vi brinner för. Men för att göra det behöver vi er hjälp. Vi håller tummarna att just du vill vara med och stötta ditt lokala bryggeri under kommande turer. Har du istället vägarna förbi bryggeriet kan du ha tur att få köpa Rådanäs Ekologiska Halvöl 3,5% på plats. Kontakta oss gärna innan!

Nu ser vi fram emot nästa tur! #rådanäsölbil #stöttadittlokalabryggeri

Mölnlycke Oktoberfest 5 sep 2020

Det är återigen dags att sätta Mölnlycke på kartan! Efter en succé 2019 blir givetvis Mölnlycke Oktoberfest till en årlig tradition. Samla ihop kollegor, vänner, familj och annat trevligt folk för att vara med denna kväll, fylld med allsång, öl och dans! 

I biljettpriset ingår:
– Klassisk oktoberfestmat (Specialkost? Maila amanda@radanas.se)
– Efterrätt
– Grön oktoberfesthatt 
– Självklart 1 liter Rådanäs Lagom Lager i ölsejdel (cider/vin och alkoholfria alternativ finns)

Bandet Götz Kalas levererar alltid toppklassig underhållning och musik så självklart välkomnar vi dem till Mölnlycke Oktoberfest 2020!  Här finns ett litet smakprov av vad som komma skall: https://youtu.be/58WkDI3yL0Q

Vi dukar upp långbord med reserverade platser i vårt stora tält. Naturligtvis är klädsel på personal, dekoration och stämning i sann oktoberfestanda! Är ni flera som går tillsammans? Köp biljetterna på samma bokning eller ange ordernr. som kommentar så ordnar vi sittplatser ihop på köparens namn. Platserna är reserverade under hela kvällen. Ju tidigare ni bokar desto bättre platser närmare scenen får ni. Endast kortbetalning i barerna!

Pris? 695 kr/person
När? Lördag 5 september kl. 17.00-01.00
Var? Rådanäs Bryggeri, Rådanäsvägen 21, Mölnlycke

OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser, så se till att köp din biljett i tid efter förra årets utsålda fest. Endast förköp av biljetter! Du köper dina biljetter här: https://biljettshop.se/sv/booking/molnlycke-oktoberfest-2020/
Vi ses väl?!

ÖL-LOPPET 1 AUGUSTI 2020

Är Öloppet lite för extremt för dig? Inga problem. Var med på ÖL-Loppet samma dag istället! Boka redan nu upp dig på en spektakulär heldag på Rådanäs Bryggeri med det årliga ÖL-Loppet.

Lördagen den 1 augusti kämpar vi genom 6 vätskekontroller under 10 km löpning med start och mål på Rådanäs Bryggeri. Efter ett härligt lopp arrangeras After Run med livemusik, lokala foodtrucks, ölmässa, poolparty, prisutdelning och mycket mer på Rådanäs Halvö. Fira dagens prestation och njut med familj och vänner.

Läs mer och köp biljett idag för att säkra din plats: https://biljettshop.se/sv/booking/ol-loppet-2020/

Obs! På grund av covid-19 gäller din biljett vid framflyttat datum samt pengarna tillbaks om du då inte kan medverka.

Detta vill du inte missa!

Gothenburg Brewers Guild Ölfestival 31 jan-1 feb 2020

Gothenburg Brewers Guild Ölfestival går av stapeln i år igen! Informera alla du känner och ta chansen att träffa 33 Göteborgsbryggerier under samma tak, en unik chans. Efter stort intresse 2019 har Gothenburg Brewers Guild valt att utöka festivalen till två dagar, 31 januari (kl 16-21) och 1 februari (kl 12-20).

Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra utav våra goa branschkollegor, detta vill ni inte missa!

Rådanäs Black IPA -en svart öl för alla fredagar!

Vi bestämde oss för att inte ha ett Black Friday erbjudande i år med våra vackra stålmuggar som vi haft de sista åren även om de matchar vår Rådanäs Black IPA ruggigt bra.

Nä vi gick och satte en helt ny batch av vår Rådanäs Black IPA istället så man kan ha en Black IPA moment varje fredag om man vill det ….

Du finner den på Systembolaget med beställnings nr 31176 eller på hyllan i flera av deras butiker i Göteborg med omnejd.

Trevlig helg på er önskar vi på Rådanäs Bryggeri- skål!

Mölnlycke Oktoberfest 2019

Dags att sätta Mölnlycke på kartan! Här är första upplagan av Mölnlycke Oktoberfest, en början på en tradition. Samla ihop kollegor, vänner, familj eller annat löst folk och var med på denna historiska fest.

I biljettpriset ingår:

  • Klassisk oktoberfestmat (vegetarian? Maila henrik@radanas.se)
  • Efterrätt
  • 1 liter Rådanäs Lagom Lager i oktoberfest sejdel (cider/vin och alkoholfritt alt. finns)
  • Grön oktoberfesthatt

Vi dukar upp långbord med reserverade platser. Naturligtvis är klädsel på personal och stämning i sann oktoberfestanda.

Underhållning står Götz Kalas för. Här finns ett litet smakprov av vad som komma skall: https://youtu.be/58WkDI3yL0Q

Är ni flera som går tillsammans? Köp biljetterna på samma bokning så ordnar vi platser ihop på köparens namn. Platserna är reserverade under hela kvällen. Ju tidigare ni bokar desto bättre platser närmare scenen får ni.

OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser. Endast förköp av biljetter!

Köp biljetter

Mölnlycke Music, BBQ & Beerfest (MMBB) 2019

Nu kan vi inte hålla på denna nyhet längre! Mölnlycke har blivit med egen festival igen. Rådanäs Bryggeri tar över stafettpinnen och arrangerar härmed (och förhoppningsvis) årligen Mölnlycke Music, BBQ & Beerfest (MMBB). Nu vill vi se Härrydaborna gå man ur huse. Det är ni som är grunden till festivalen och kommer inte ni, ja, då blir det helt enkelt ingen fortsättning. Alla är självklart välkomna!

MMBB går av stapeln 16-17 augusti på en av Sveriges vackraste platser. Rådanäs! Halvön på 20 hektar i Landvettersjön huseras av Rådanäs Bryggeri. Där finns en exklusiv rund 1-plansvilla på 1 500 m2. I källaren, som förut var en helikopterhangar, är nu bryggeri och i markplan en stor poolkupol med öppningsbart tak. Ägaren av fastigheten bjuder nu in till festival och självklart är poolen öppen!

Parkering ligger 500 m från Rådanäs Bryggeri på Växthusvägen 4-10. Åk gärna kollektivt till hållplats Bråta Industriområde. Rådanäsvägen är avstängd för besökares fordon.

Fredag 16 augusti öppet 17-01:
– Kl. 17-01. Band och DJ:s varvas på scenerna under kvällen.
– Kl. 17-01. Poolparty! Ta med badkläder.
– Kl. 17-01. Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra Göteborgsbryggerier.
– Kl. 17-01. Foodtruck från Jammin Jamaican Soulfood.

Spelschema fredag:
– Kl. 18 The Snabeldrakers
– Kl. 20 Professional Againsters
– Kl. 22 Governor Andy
– Kl. 00 Lastkaj 14 – the Band
DJ Lisa Linck

Lördag 17 augusti öppet 11-01:
– Kl. 11-18. Stor aktivitets- och hoppborgspark för både barn och vuxna. T.ex. 50 m lång hinderbana, 6 m hög rutschkana, 2 st stora hoppborgar, 9 m bred wipeout och lekland.
– Kl. 11-18. Ölmässa med hantverksbryggerier från Göteborgsområdet. Smakprovsförsäljning av befintliga, special och nya ölsorter.
– Kl. 11-18. 4 olika grillteam bjuder på grillmat i mindre portioner som serveras till lunch. Med reservation att det kan ta slut så kom i tid!
– Kl. 11-01. Poolparty! Ta med badkläder.
– Kl. 11-01. Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra Göteborgsbryggerier.
– Kl. 17-01. Foodtruck från Jammin Jamaican Soulfood.
– Kl. 18-01. Band och DJ:s varvas på scenerna under kvällen.

Spelschema lördag:
– Kl. 18 Pablo Matisse
– Kl. 20 Nekromant
– Kl. 22 Deadheads
– Kl. 00 Smash Into Pieces
DJ Lisa Linck

Biljettpriser inkl. serviceavgift:
495 kr – 2-dags helhelgspass fredag 16 aug-lördag 17 aug
295 kr – Fredag 16 aug kvällspass kl. 17-01
395 kr – Lördag 17 aug heldagspass kl. 11-01
295 kr – Lördag 17 aug dagspass kl. 11-18
95 kr – Lördag 17 aug barn 2-17 år kl. 11-18
295 kr – Lördag 17 aug kvällspass kl. 18-01

OBS! Endast förköp av biljetter. Kontantfri festival! Kort gäller i barerna.

Köp biljetter här!