Aktuella evenemang

Nyheter från Rådanäs Bryggeri

Aktuellt

Gothenburg Brewers Guild Ölfestival 31 jan-1 feb 2020

Gothenburg Brewers Guild Ölfestival går av stapeln i år igen! Informera alla du känner och ta chansen att träffa 33 Göteborgsbryggerier under samma tak, en unik chans. Efter stort intresse 2019 har Gothenburg Brewers Guild valt att utöka festivalen till två dagar, 31 januari (kl 16-21) och 1 februari (kl 12-20).

Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra utav våra goa branschkollegor, detta vill ni inte missa!

Rådanäs Black IPA -en svart öl för alla fredagar!

Vi bestämde oss för att inte ha ett Black Friday erbjudande i år med våra vackra stålmuggar som vi haft de sista åren även om de matchar vår Rådanäs Black IPA ruggigt bra.

Nä vi gick och satte en helt ny batch av vår Rådanäs Black IPA istället så man kan ha en Black IPA moment varje fredag om man vill det ….

Du finner den på Systembolaget med beställnings nr 31176 eller på hyllan i flera av deras butiker i Göteborg med omnejd.

Trevlig helg på er önskar vi på Rådanäs Bryggeri- skål!

Mölnlycke Oktoberfest 2019

Dags att sätta Mölnlycke på kartan! Här är första upplagan av Mölnlycke Oktoberfest, en början på en tradition. Samla ihop kollegor, vänner, familj eller annat löst folk och var med på denna historiska fest.

I biljettpriset ingår:

  • Klassisk oktoberfestmat (vegetarian? Maila henrik@radanas.se)
  • Efterrätt
  • 1 liter Rådanäs Lagom Lager i oktoberfest sejdel (cider/vin och alkoholfritt alt. finns)
  • Grön oktoberfesthatt

Vi dukar upp långbord med reserverade platser. Naturligtvis är klädsel på personal och stämning i sann oktoberfestanda.

Underhållning står Götz Kalas för. Här finns ett litet smakprov av vad som komma skall: https://youtu.be/58WkDI3yL0Q

Är ni flera som går tillsammans? Köp biljetterna på samma bokning så ordnar vi platser ihop på köparens namn. Platserna är reserverade under hela kvällen. Ju tidigare ni bokar desto bättre platser närmare scenen får ni.

OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser. Endast förköp av biljetter!

Köp biljetter

Mölnlycke Music, BBQ & Beerfest (MMBB) 2019

Nu kan vi inte hålla på denna nyhet längre! Mölnlycke har blivit med egen festival igen. Rådanäs Bryggeri tar över stafettpinnen och arrangerar härmed (och förhoppningsvis) årligen Mölnlycke Music, BBQ & Beerfest (MMBB). Nu vill vi se Härrydaborna gå man ur huse. Det är ni som är grunden till festivalen och kommer inte ni, ja, då blir det helt enkelt ingen fortsättning. Alla är självklart välkomna!

MMBB går av stapeln 16-17 augusti på en av Sveriges vackraste platser. Rådanäs! Halvön på 20 hektar i Landvettersjön huseras av Rådanäs Bryggeri. Där finns en exklusiv rund 1-plansvilla på 1 500 m2. I källaren, som förut var en helikopterhangar, är nu bryggeri och i markplan en stor poolkupol med öppningsbart tak. Ägaren av fastigheten bjuder nu in till festival och självklart är poolen öppen!

Parkering ligger 500 m från Rådanäs Bryggeri på Växthusvägen 4-10. Åk gärna kollektivt till hållplats Bråta Industriområde. Rådanäsvägen är avstängd för besökares fordon.

Fredag 16 augusti öppet 17-01:
– Kl. 17-01. Band och DJ:s varvas på scenerna under kvällen.
– Kl. 17-01. Poolparty! Ta med badkläder.
– Kl. 17-01. Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra Göteborgsbryggerier.
– Kl. 17-01. Foodtruck från Jammin Jamaican Soulfood.

Spelschema fredag:
– Kl. 18 The Snabeldrakers
– Kl. 20 Professional Againsters
– Kl. 22 Governor Andy
– Kl. 00 Lastkaj 14 – the Band
DJ Lisa Linck

Lördag 17 augusti öppet 11-01:
– Kl. 11-18. Stor aktivitets- och hoppborgspark för både barn och vuxna. T.ex. 50 m lång hinderbana, 6 m hög rutschkana, 2 st stora hoppborgar, 9 m bred wipeout och lekland.
– Kl. 11-18. Ölmässa med hantverksbryggerier från Göteborgsområdet. Smakprovsförsäljning av befintliga, special och nya ölsorter.
– Kl. 11-18. 4 olika grillteam bjuder på grillmat i mindre portioner som serveras till lunch. Med reservation att det kan ta slut så kom i tid!
– Kl. 11-01. Poolparty! Ta med badkläder.
– Kl. 11-01. Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra Göteborgsbryggerier.
– Kl. 17-01. Foodtruck från Jammin Jamaican Soulfood.
– Kl. 18-01. Band och DJ:s varvas på scenerna under kvällen.

Spelschema lördag:
– Kl. 18 Pablo Matisse
– Kl. 20 Nekromant
– Kl. 22 Deadheads
– Kl. 00 Smash Into Pieces
DJ Lisa Linck

Biljettpriser inkl. serviceavgift:
495 kr – 2-dags helhelgspass fredag 16 aug-lördag 17 aug
295 kr – Fredag 16 aug kvällspass kl. 17-01
395 kr – Lördag 17 aug heldagspass kl. 11-01
295 kr – Lördag 17 aug dagspass kl. 11-18
95 kr – Lördag 17 aug barn 2-17 år kl. 11-18
295 kr – Lördag 17 aug kvällspass kl. 18-01

OBS! Endast förköp av biljetter. Kontantfri festival! Kort gäller i barerna.

Köp biljetter här!

Rådanäs Bryggeri goes East – TTO på Ardbeg Embassy!

Torsdagen den 28 mars drar vi österut!

Vi tar med oss fyra olika öl, varav två är helt nya för 2019 – east meets west i öltyperna. Bland annat kommer det finnas möjlighet att prova vårt stora sommarsläpp Pale Ale, en färsk frukthumledoftande historia som ännu inte hunnit dyka upp på Systembolaget.

Vi är riktigt laddade inför att träffa alla er stockholmare som precis som oss gillar hantverksbryggt öl och vill ses för en trevlig kväll på Ardbeg Embassy i Gamla stan.

Ölen serveras i fyra provningsglas om 20 cl för 35 kr per glas. Tilltugg i form av utvalda charkuterier kommer att finnas – för att det är så gôtt, som vi säger här i Götet. All betalning för öl och tilltugg sker på plats till Ardbeg Embassys personal.

Tryck gärna i ett ’Kommer’ om du tänkt dyka upp. Eventet är fullt när vi inte längre får plats i Ardbeg Embassys lokaler.

Samla ihop era vänner och kom på en härlig kväll ihop med oss!

Varmt välkomna!
Cicci på Rådanäs Bryggeri & Chabbe på Ardbeg Embassy

Nu finns Rådanäs Halvöl 3,5% vol. i din lokala matbutik!

Ni hittar vår goda Pale Ale Rådanäs Halvöl 3,5% vol. på Ica Kvantum Kungsmässan i Kungsbacka samt flera andra Ica butiker i Göteborgsområdet. Vi finns även på några Ica-butiker runt om i landet. Be gärna din lokala handlare att ta hem ölen om den saknas på hyllan i din butik via att butiken skickar ett mejl till sälj på https://radanas.se/kontakta-oss/. Så fixar vi ölen till deras butik inom en vecka – gäller från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Mer information om denna goda öl finner du här https://radanas.se/vara-ol/

Anmäl dig till ÖL-Loppet 2019

Är Öloppet lite för extremt för dig? Inga problem. Var med på ÖL-Loppet samma dag istället! ÖL-Loppet är ett nytt årligt evenemang här i Göteborgsområdet. Kämpa från Dugges Bryggeri till Rådanäs Bryggeri genom 7 vätskekontroller och 13,6 km löpning i varierad terräng. Efter loppet bjuds det på bankett med live-underhållning på Rådanäs Halvö i Mölnlycke.

Vid start tilldelas varje löpare sitt personliga armband med rfid-tagg och 7 st rådanäsplektrum som används som dryckesbiljetter. Vita plektrum är giltiga för lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck och svarta för starköl eller lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck. Angivet namn på löparen vid förköp på biljettshop.se kopplas ihop med resp. armband. På alla vätskekontroller (utom starten) läses armbandet av och resultatet publiceras i realtid på rådanäs.se för publik som inte kan heja på plats. Alla löpare startar samtidigt. Läs mer

Great Swedish Beer Festival i Malmö 26 oktober! Jajemensan där kommer vi och många fler bryggerier att hänga…Kommer du?

Ja, vi vet! Vi längtar alla nu efter sommar, sol och värme… OCH så kommer vi med den grymma möjligheten att de 50 st som är först till kvarn av alla våra härliga följare NU kan köpa en early bird biljett till rabatterat pris till www.greatswedishbeerfestival.se som går av stapeln 26 oktober i Malmö. Erbjudandet gäller bara t.o.m. torsdag 7 mars kl. 23:59. Efter det är det ordinarie pris som gäller – så passa på även om oktober just nu känns ruggigt långt bort!

Använd koden radanasgsbf19 när du köper din biljett via tix.gsbf.se så får du 100 kr rabatt (d.v.s. du betalar 195 kr + serviceavgift istället för 295 kr + serviceavgift). Bra eller hur?!

Vi ser fram emot att ses i Malmö på festivalen 26 oktober och fram tills dess tar vi vår och sommar.

Alla Hjärtans dag tips!

Våra bryggerilärlingar Andreas och Viktor ger tips på dryck till ♥️Alla Hjärtans Dag♥️ 

Såklart blev det en Rådanäs IPA 6,6% vol. – inget snack om saken✌️

Rådanäs IPA 6,6% Vol. hittar du på ett Systembolag nära dig eller via beställningssortimentet /systembolaget.se Nr. 88112 

Ha en underbar dag önskar vi på Rådanäs Bryggeri♥️