Aktuella evenemang

Nyheter från Rådanäs Bryggeri

Aktuellt

Mölnlycke Oktoberfest 5 sep 2020

Det är återigen dags att sätta Mölnlycke på kartan! Efter en succé 2019 blir givetvis Mölnlycke Oktoberfest till en årlig tradition. Samla ihop kollegor, vänner, familj och annat trevligt folk för att vara med denna kväll, fylld med allsång, öl och dans! 

I biljettpriset ingår:
– Klassisk oktoberfestmat (Specialkost? Maila amanda@radanas.se)
– Efterrätt
– Grön oktoberfesthatt 
– Självklart 1 liter Rådanäs Lagom Lager i ölsejdel (cider/vin och alkoholfria alternativ finns)

Bandet Götz Kalas levererar alltid toppklassig underhållning och musik så självklart välkomnar vi dem till Mölnlycke Oktoberfest 2020!  Här finns ett litet smakprov av vad som komma skall: https://youtu.be/58WkDI3yL0Q

Vi dukar upp långbord med reserverade platser i vårt stora tält. Naturligtvis är klädsel på personal, dekoration och stämning i sann oktoberfestanda! Är ni flera som går tillsammans? Köp biljetterna på samma bokning eller ange ordernr. som kommentar så ordnar vi sittplatser ihop på köparens namn. Platserna är reserverade under hela kvällen. Ju tidigare ni bokar desto bättre platser närmare scenen får ni. Endast kortbetalning i barerna!

Pris? 695 kr/person
När? Lördag 5 september kl. 17.00-01.00
Var? Rådanäs Bryggeri, Rådanäsvägen 21, Mölnlycke

OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser, så se till att köp din biljett i tid efter förra årets utsålda fest. Endast förköp av biljetter! Du köper dina biljetter här: https://biljettshop.se/sv/booking/molnlycke-oktoberfest-2020/
Vi ses väl?!

ÖL-LOPPET 31 JULI – 1 AUGUSTI 2020

Är Öloppet lite för extremt för dig? Inga problem. Var med på ÖL-Loppet samma dag istället! Boka redan nu upp dig på en spektakulär helg på Rådanäs Bryggeri med det årliga ÖL-Loppet.

Lördagen den 1 augusti kämpar vi genom 6 vätskekontroller under 10 km löpning med start och mål på Rådanäs Bryggeri. Efter ett härligt lopp arrangeras After Run med livemusik, lokala foodtrucks, ölmässa, poolparty, prisutdelning och mycket mer på Rådanäs Halvö. Fira dagens prestation och njut med familj och vänner.

Vi inviger ÖL-Loppet helgen redan på fredagen den 31 juli med musikfest! Flera band kommer inta scenen samtidigt som lokala foodtrucks erbjuder deras absoluta specialiteter. Läs mer och köp biljett idag för att säkra din plats: https://biljettshop.se/sv/booking/ol-loppet-2020/

Detta vill du inte missa!

Gothenburg Brewers Guild Ölfestival 31 jan-1 feb 2020

Gothenburg Brewers Guild Ölfestival går av stapeln i år igen! Informera alla du känner och ta chansen att träffa 33 Göteborgsbryggerier under samma tak, en unik chans. Efter stort intresse 2019 har Gothenburg Brewers Guild valt att utöka festivalen till två dagar, 31 januari (kl 16-21) och 1 februari (kl 12-20).

Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra utav våra goa branschkollegor, detta vill ni inte missa!

Rådanäs Black IPA -en svart öl för alla fredagar!

Vi bestämde oss för att inte ha ett Black Friday erbjudande i år med våra vackra stålmuggar som vi haft de sista åren även om de matchar vår Rådanäs Black IPA ruggigt bra.

Nä vi gick och satte en helt ny batch av vår Rådanäs Black IPA istället så man kan ha en Black IPA moment varje fredag om man vill det ….

Du finner den på Systembolaget med beställnings nr 31176 eller på hyllan i flera av deras butiker i Göteborg med omnejd.

Trevlig helg på er önskar vi på Rådanäs Bryggeri- skål!

Mölnlycke Oktoberfest 2019

Dags att sätta Mölnlycke på kartan! Här är första upplagan av Mölnlycke Oktoberfest, en början på en tradition. Samla ihop kollegor, vänner, familj eller annat löst folk och var med på denna historiska fest.

I biljettpriset ingår:

  • Klassisk oktoberfestmat (vegetarian? Maila henrik@radanas.se)
  • Efterrätt
  • 1 liter Rådanäs Lagom Lager i oktoberfest sejdel (cider/vin och alkoholfritt alt. finns)
  • Grön oktoberfesthatt

Vi dukar upp långbord med reserverade platser. Naturligtvis är klädsel på personal och stämning i sann oktoberfestanda.

Underhållning står Götz Kalas för. Här finns ett litet smakprov av vad som komma skall: https://youtu.be/58WkDI3yL0Q

Är ni flera som går tillsammans? Köp biljetterna på samma bokning så ordnar vi platser ihop på köparens namn. Platserna är reserverade under hela kvällen. Ju tidigare ni bokar desto bättre platser närmare scenen får ni.

OBS! Det finns endast ett begränsat antal platser. Endast förköp av biljetter!

Köp biljetter

Mölnlycke Music, BBQ & Beerfest (MMBB) 2019

Nu kan vi inte hålla på denna nyhet längre! Mölnlycke har blivit med egen festival igen. Rådanäs Bryggeri tar över stafettpinnen och arrangerar härmed (och förhoppningsvis) årligen Mölnlycke Music, BBQ & Beerfest (MMBB). Nu vill vi se Härrydaborna gå man ur huse. Det är ni som är grunden till festivalen och kommer inte ni, ja, då blir det helt enkelt ingen fortsättning. Alla är självklart välkomna!

MMBB går av stapeln 16-17 augusti på en av Sveriges vackraste platser. Rådanäs! Halvön på 20 hektar i Landvettersjön huseras av Rådanäs Bryggeri. Där finns en exklusiv rund 1-plansvilla på 1 500 m2. I källaren, som förut var en helikopterhangar, är nu bryggeri och i markplan en stor poolkupol med öppningsbart tak. Ägaren av fastigheten bjuder nu in till festival och självklart är poolen öppen!

Parkering ligger 500 m från Rådanäs Bryggeri på Växthusvägen 4-10. Åk gärna kollektivt till hållplats Bråta Industriområde. Rådanäsvägen är avstängd för besökares fordon.

Fredag 16 augusti öppet 17-01:
– Kl. 17-01. Band och DJ:s varvas på scenerna under kvällen.
– Kl. 17-01. Poolparty! Ta med badkläder.
– Kl. 17-01. Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra Göteborgsbryggerier.
– Kl. 17-01. Foodtruck från Jammin Jamaican Soulfood.

Spelschema fredag:
– Kl. 18 The Snabeldrakers
– Kl. 20 Professional Againsters
– Kl. 22 Governor Andy
– Kl. 00 Lastkaj 14 – the Band
DJ Lisa Linck

Lördag 17 augusti öppet 11-01:
– Kl. 11-18. Stor aktivitets- och hoppborgspark för både barn och vuxna. T.ex. 50 m lång hinderbana, 6 m hög rutschkana, 2 st stora hoppborgar, 9 m bred wipeout och lekland.
– Kl. 11-18. Ölmässa med hantverksbryggerier från Göteborgsområdet. Smakprovsförsäljning av befintliga, special och nya ölsorter.
– Kl. 11-18. 4 olika grillteam bjuder på grillmat i mindre portioner som serveras till lunch. Med reservation att det kan ta slut så kom i tid!
– Kl. 11-01. Poolparty! Ta med badkläder.
– Kl. 11-01. Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra Göteborgsbryggerier.
– Kl. 17-01. Foodtruck från Jammin Jamaican Soulfood.
– Kl. 18-01. Band och DJ:s varvas på scenerna under kvällen.

Spelschema lördag:
– Kl. 18 Pablo Matisse
– Kl. 20 Nekromant
– Kl. 22 Deadheads
– Kl. 00 Smash Into Pieces
DJ Lisa Linck

Biljettpriser inkl. serviceavgift:
495 kr – 2-dags helhelgspass fredag 16 aug-lördag 17 aug
295 kr – Fredag 16 aug kvällspass kl. 17-01
395 kr – Lördag 17 aug heldagspass kl. 11-01
295 kr – Lördag 17 aug dagspass kl. 11-18
95 kr – Lördag 17 aug barn 2-17 år kl. 11-18
295 kr – Lördag 17 aug kvällspass kl. 18-01

OBS! Endast förköp av biljetter. Kontantfri festival! Kort gäller i barerna.

Köp biljetter här!

Rådanäs Bryggeri goes East – TTO på Ardbeg Embassy!

Torsdagen den 28 mars drar vi österut!

Vi tar med oss fyra olika öl, varav två är helt nya för 2019 – east meets west i öltyperna. Bland annat kommer det finnas möjlighet att prova vårt stora sommarsläpp Pale Ale, en färsk frukthumledoftande historia som ännu inte hunnit dyka upp på Systembolaget.

Vi är riktigt laddade inför att träffa alla er stockholmare som precis som oss gillar hantverksbryggt öl och vill ses för en trevlig kväll på Ardbeg Embassy i Gamla stan.

Ölen serveras i fyra provningsglas om 20 cl för 35 kr per glas. Tilltugg i form av utvalda charkuterier kommer att finnas – för att det är så gôtt, som vi säger här i Götet. All betalning för öl och tilltugg sker på plats till Ardbeg Embassys personal.

Tryck gärna i ett ’Kommer’ om du tänkt dyka upp. Eventet är fullt när vi inte längre får plats i Ardbeg Embassys lokaler.

Samla ihop era vänner och kom på en härlig kväll ihop med oss!

Varmt välkomna!
Cicci på Rådanäs Bryggeri & Chabbe på Ardbeg Embassy

Nu finns Rådanäs Halvöl 3,5% vol. i din lokala matbutik!

Ni hittar vår goda Pale Ale Rådanäs Halvöl 3,5% vol. på Ica Kvantum Kungsmässan i Kungsbacka samt flera andra Ica butiker i Göteborgsområdet. Vi finns även på några Ica-butiker runt om i landet. Be gärna din lokala handlare att ta hem ölen om den saknas på hyllan i din butik via att butiken skickar ett mejl till sälj på https://radanas.se/kontakta-oss/. Så fixar vi ölen till deras butik inom en vecka – gäller från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Mer information om denna goda öl finner du här https://radanas.se/vara-ol/

Anmäl dig till ÖL-Loppet 2019

Är Öloppet lite för extremt för dig? Inga problem. Var med på ÖL-Loppet samma dag istället! ÖL-Loppet är ett nytt årligt evenemang här i Göteborgsområdet. Kämpa från Dugges Bryggeri till Rådanäs Bryggeri genom 7 vätskekontroller och 13,6 km löpning i varierad terräng. Efter loppet bjuds det på bankett med live-underhållning på Rådanäs Halvö i Mölnlycke.

Vid start tilldelas varje löpare sitt personliga armband med rfid-tagg och 7 st rådanäsplektrum som används som dryckesbiljetter. Vita plektrum är giltiga för lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck och svarta för starköl eller lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck. Angivet namn på löparen vid förköp på biljettshop.se kopplas ihop med resp. armband. På alla vätskekontroller (utom starten) läses armbandet av och resultatet publiceras i realtid på rådanäs.se för publik som inte kan heja på plats. Alla löpare startar samtidigt. Läs mer