Event

Bryggerivisning med provsmak av vårt sortiment

OBS! I avvaktan på bygglovsbeslut kan vi just nu tyvärr inte erbjuda nedanstående bryggerivisning.

Är det dags för aktivitet med jobbet? Svensexa? Eller ska ni fira en kompis som fyller år? På Rådanäs Bryggeri erbjuder vi visningar av vårt bryggeri för både företag och privata grupper. Vi har två standardförslag men har du egna tankar om vad ni vill göra kan du kontakta oss så utformar vi ett upplägg efter era önskemål.

Förslag 1:

Under ert besök på Rådanäs Byggeri får ni en guidad visning i våra lokaler. Ni får lära er om Rådanäs historia, vår bryggeriprocess och får självklart möjlighet att ställa alla de frågor ni har om öl. Ni får även lukta på malt och humle och provsmaka alla de öler som vi har i nuvarande produktion.

Besöket tar ca två timmar och kostar 5925 kr ex. moms (6630 kr inkl. moms) för grupper upp till 15 personer. Blir ni fler än 15 personer betalar ni 395 kr/person ex. moms (442 kr/person inkl. moms) för varje extra person. 

Förslag 2:

Vårt andra förslag utgår från samma visning som förslag 1 men här bjuds ni dessutom på en caterad Italiensk buffé bestående av:

Parmaskinka
Örtbakad kycklingfilé
Tomat och olivsallad
Italiensk tonfiskröra med kapris och timjan
Vitlöksoliver
Pastasallad med soltorkade tomater, parmesan, örter, m.m
Caprese (Mozzarella, tomat och basilika )
Bruschettas
Melon
Ciabatta och smör   

Besöket tar ca tre timmar och ni får gott om tid att mingla och njuta av en autentisk bryggerimiljö. Priset är 10 425 kr  ex. moms (11 685 kr inkl. moms) för grupper upp till 15 personer. Blir ni fler än 15 personer betalar ni 695 kr/person ex. moms (779 kr/person inkl. moms) för varje extra person.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller boka en privat visning kontakta eventansvarig.

Fest, event och festivaler

Är Ni en arrangör i Göteborg med omnejd och vill ha hjälp med allt som har med servering att göra? Vi hjälper till att söka alkoholtillstånd, anlita personal, sälja biljetter och liknande. Vi har även flera kassaapparater med snabb kontaktlös kortbetalning och Swish så ta kontakt med oss! Vi hjälper er från start till mål! Vår erfarenhet är gedigen av både stora och små event och vi erbjuder en helhetslösning för alla storlekar av event.