EVENT

RÅDANÄS BRYGGERI

Är det dags för en aktivitet med kollegorna, en svensexa, eller kanske att fira en födelsedag? Planerar ni en konferens i Göteborg med omnejd och önskar era anställda en extra minnesvärd upplevelse? Då är Rådanäs Bryggeri det rätta valet för er!

Vi är mer än bara ett bryggeri – vi är en destination för unika och minnesvärda upplevelser. Med stolthet i vårt hantverk och en passion för öl, hälsar vi er välkomna att utforska vårt utbud av smaker och de faciliteter vi har att erbjuda.

Varmt välkomna till Rådanäs Bryggeri, en plats där smakäventyr blir verklighet och gemenskap blomstrar.

BRYGGERIVISNING & ÖLPROVNING

Rådanäs Bryggeri erbjuder ölprovning och bryggerivisning till både företag och privatpersoner. Oavsett om du är en passionerad ölfantast eller en företagsgrupp som söker en unik aktivitet, är du välkommen att uppleva svenskt hantverksöl i ren Rådanäs anda. 

Guidad visning inleds i vårt bryggeri, där du får en inblick i ölbryggningens konst och möjlighet att utforska vår anläggning. Därefter slår vi oss ner vid öltankarna och njuter av en smakfull ölprovning av de ölsorter vi för närvarande har i produktion. 

Detta är den perfekta aktiviteten för att fördjupa ditt intresse för öl och utforska en mångfald av spännande smaker.


STÖRRE FESTER & EVENT

Vi kan hjälpa er från start till mål i Göteborg med omnejd om ni ska arrangera en större fest eller event. Vi har en god erfarenhet av både stora och små event där vi erbjuder en helhetslösning för alla storlekar.

Vi hjälper till att söka alkoholtillstånd, anlita personal, sälja biljetter och liknande.


FACILITETER

På Rådanäs Bryggeri omges du av natursköna områden som skapar en avkopplande och exklusiv atmosfär. Här finns faciliteter som bland annat padelbanor, vedeldad bastu, spabad och swimmingpool. Om du planerar att besöka oss, rekommenderar vi att du kombinerar din ölprovning och bryggerivisning med användning av dessa faciliteter. Det blir en perfekt kombination för en minnesvärd upplevelse.


För bokning och mer information, vänligen kontakta hanna@radanas.se