Event

OBS! I avvaktan på bygglovsbeslut kan vi just nu tyvärr inte erbjuda nedanstående bryggerivisning.

Bryggerivisning med provsmak av vårt sortiment

Är det dags för aktivitet med jobbet? Svensexa? Eller ska ni fira en kompis som fyller år? På Rådanäs Bryggeri erbjuder vi visningar av vårt bryggeri för både företag och privata grupper. Vi har två standardförslag men har du egna tankar om vad ni vill göra kan du kontakta oss så utformar vi ett upplägg efter era önskemål.

Förslag 1:

Under ert besök på Rådanäs Byggeri får ni en guidad visning i våra lokaler. Ni får lära er om Rådanäs historia, vår bryggeriprocess och får självklart möjlighet att ställa alla de frågor ni har om öl. Ni får även lukta på malt och humle och provsmaka alla de öler som vi har i nuvarande produktion.

Besöket tar ca två timmar och kostar 5 925 kr inkl. moms för grupper upp till 15 personer. Blir ni fler än 15 personer betalar ni 395 kr/person inkl. moms för varje extra person.

Förslag 2:

Vårt andra förslag utgår från samma visning som förslag 1 men här bjuds ni dessutom på en caterad Italiensk buffé bestående av:

Parmaskinka
Örtbakad kycklingfilé
Tomat och olivsallad
Italiensk tonfiskröra med kapris och timjan
Vitlöksoliver
Pastasallad med soltorkade tomater, parmesan, örter, m.m
Caprese (Mozzarella, tomat och basilika )
Bruschettas
Melon
Ciabatta och smör   

Besöket tar ca tre timmar och ni får gott om tid att mingla och njuta av en autentisk bryggerimiljö. Priset är 8 925 kr inkl. moms för grupper upp till 15 personer. Blir ni fler än 15 personer betalar ni 595 kr/person inkl. moms för varje extra person.

Vill du veta mer eller boka en privat visning kontakta eventansvarig.