ÖL-LOPPET 31 JULI – 1 AUGUSTI 2020

Är Öloppet lite för extremt för dig? Inga problem. Var med på ÖL-Loppet samma dag istället! Boka redan nu upp dig på en spektakulär helg på Rådanäs Bryggeri med det årliga ÖL-Loppet.

Lördagen den 1 augusti kämpar vi genom 6 vätskekontroller under 10 km löpning med start och mål på Rådanäs Bryggeri. Efter ett härligt lopp arrangeras After Run med livemusik, lokala foodtrucks, ölmässa, poolparty, prisutdelning och mycket mer på Rådanäs Halvö. Fira dagens prestation och njut med familj och vänner.

Vi inviger ÖL-Loppet helgen redan på fredagen den 31 juli med musikfest! Flera band kommer inta scenen samtidigt som lokala foodtrucks erbjuder deras absoluta specialiteter. Läs mer och köp biljett idag för att säkra din plats: https://biljettshop.se/sv/booking/ol-loppet-2020/

Detta vill du inte missa!