Ölsläpp av två nya favoriter!

EPA_och_BLack_IPA-400x0

Äntligen är det premiär för två nya goda öl från Rådanäs Bryggeri! Rådanäs Ekologisk Pale Ale och Rådanäs Black IPA har säljstart på Systembolaget den 1 augusti.

Vår Ekologiska Pale Ale är en lätt bernstensfärgad och frisk ale i amerikansk stil. Den är svalkande men med tydlig beska och mycket humlearom. Den Ekologiska Pale Alen har redan seglat upp som ny favorit hos många av medarbetarna i bryggeriet, bland andra huvudbryggare Sofia som är väldigt nöjd med det nya receptet.

Nästa spännande nyhet är vår Black IPA som är lika motsägelsefull som det låter, en svart India Pale Ale. Den har en mörk och fyllig kropp med tydlig humlekaraktär och svagt rostade toner av kaffe och choklad. Bryggerskan Karin är frälst av Black IPAn och vi har nog aldrig tidigare sett henne smaka av en öl lika ofta och gärna som hon gör med denna nya mörka skönhet.