Tävlingsdags på Facebook!

Har du länge velat ta med dina vänner på en fantastisk vistelse på Rådanäs Bryggeri? Nu har du chansen att göra det helt kostnadsfritt! Den lyckliga vinnaren av denna tävling kommer tillsammans med fem vänner att få uppleva en minnesvärd dag hos oss med bryggerivisning, avkoppling i jacuzzi och en underbar stund i vår vedeldade bastu.

För att delta i denna tävling på Facebook behöver du göra följande:

1. Ta den bästa bilden på din personliga Rådanäs Trämixlåda och publicera den i kommentarsfältet under vårt tävlingsinlägg på Facebook. Kanske har du hittat ett smart eller kreativt sätt att använda lådan när ölen är slut eller så har du fångat dess skönhet på bild.

2. Dela detta inlägg i ditt nyhetsflöde på Facebook och tagga Rådanäs Bryggeri.

För att vara med i tävlingen behöver du ha en Rådanäs Trämixlåda. Har du ingen är nu det perfekta tillfället för att klicka på länken och beställa hem en https://www.systembolaget.se/…/ol/radanas-mixlada-8553309/

Tävlingen avslutas den 5 april och då kommer vi att utse en lycklig vinnare.