Anmäl dig till ÖL-Loppet 2019

Är Öloppet lite för extremt för dig? Inga problem. Var med på ÖL-Loppet samma dag istället! ÖL-Loppet är ett nytt årligt evenemang här i Göteborgsområdet. Kämpa från Dugges Bryggeri till Rådanäs Bryggeri genom 7 vätskekontroller och 13,6 km löpning i varierad terräng. Efter loppet bjuds det på bankett med live-underhållning på Rådanäs Halvö i Mölnlycke.

Vid start tilldelas varje löpare sitt personliga armband med rfid-tagg och 7 st rådanäsplektrum som används som dryckesbiljetter. Vita plektrum är giltiga för lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck och svarta för starköl eller lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck. Angivet namn på löparen vid förköp på biljettshop.se kopplas ihop med resp. armband. På alla vätskekontroller (utom starten) läses armbandet av och resultatet publiceras i realtid på rådanäs.se för publik som inte kan heja på plats. Alla löpare startar samtidigt. Läs mer

2 kommentarer till “Anmäl dig till ÖL-Loppet 2019”

  1. Hej. Om man bara vill vara med på loppet och inte banketten, hur går man till väga då? Samt vad kan det kosta?

    1. Hej Jonas!

      Tyvärr har vi endast ett begränsat antal platser på loppet och som det ser ut nu så kommer dom ta slut. Därför måste vi prioritera löpare som även ska vara med på kvällen. Hoppas du hinner vara med ett tag och äta osv innan du ska iväg på annat.

Kommentarer är stängda.