Välkommen till bryggeripub med ölprovning på Rådanäs Bryggeri i Mölnlycke strax utanför Göteborg! (BrewPub)

OBS! Fler datum för allmänheten släpps ev. senare beroende på bygglovsbeslut!

Rådanäs Bryggeripub (BrewPub)

Är du nyfiken på hur det ser ut i ett mikrobryggeri? Vill du veta vilken humlesort som ger smak åt vår IPA eller är du kanske bara sugen på att dricka god öl? Då är du välkommen att spendera en kväll med oss och ölprovning i bryggeriet.

På våra bryggeripubar erbjuder vi en guidad visning i bryggeriet och du får träffa människorna bakom ölen. Du bjuds på en härlig mingelbuffé och får självklart provsmaka de ölsorter vi har i sortimentet. Under kvällen umgås vi som på en helt vanlig Göteborgspub men i en något mer ovanlig miljö. Du får chansen att ta reda på allt du velat veta om öl samtidigt som du minglar runt med andra öl-älskare.

Oavsett om du är en entusiastisk hemmabryggare eller bara gillar att dricka öl så kan vi garantera en trevlig kväll hos oss på Rådanäs Bryggeri.

Biljett

På våra bryggeripubar tar vi emot max 50 personer per tillfälle och det är endast förköp av biljetter som gäller.

Köp biljett på Biljettshop.se

Biljetten kostar 395 kr inkl. serviceavgift och det som ingår är:

  • 10 st provsmak av de ölsorter som vi har i nuvarande produktion
  • Caterad plocktallrik med 2 sorters salami, 2 sorters rökt skinka, mixade oliver, cornichons, 2 sorters ost, bröd och smör.
  • Visning av bryggeriet och våra produktionslokaler

Aktuella datum

  • Inga datum inplanerade

Fler datum för allmänheten släpps ev. senare beroende på bygglovsbeslut!

Hitta hit

Rådanäs Bryggeri, Rådanäsvägen 21, Mölnlycke. Bryggeriet ligger på Rådanäs Halvö i västra delen av Landvettersjön. Åk gärna kollektivt med busslinje 611! Hållplats ”Bråta industriområde” ligger 500 m från bryggeriet.

Privat visning
Om ni är en grupp på minst 15 personer som vill ha en privat provning och visning av bryggeriet så löser vi det också. Mer information om vad vi erbjuder samt kontaktuppgifter hittar du under fliken Event.

Varmt välkomna till Rådanäs Bryggeripub!