Festivaler

Rådanäs Bryggeri älskar festivaler!

ÖL-Loppet

“Är Öloppet lite för extremt för dig? Inga problem. Var med på ÖL-Loppet samma dag istället!”

Den 3 augusti 2019 hade vi premiär för ÖL-Loppet som senare skulle visa sig bli en årlig tradition. Närmare 1000 deltagare genomförde loppet på ca 1,5 mil men stannade självklart vid flertalet vätskekontroller för att fylla på med öl.

OBS! ÖL-Loppet 2020 framflyttat till 6-7 augusti 2021 med hänsyn till corona pandemin. Men du hittar mer info och uppdateringar här!

Vill ditt företag synas som samarbetspartner till ÖL-Loppet, vill du ställa upp som volontär eller har du andra allmänna frågor? Kontakta Amanda.

Foto: Ronny Karlsson /Beernews ÖL-Loppet 2019

Mölnlycke Music, BBQ & Beerfest 16-17 augusti 2019

Mölnlycke blev äntligen med egen festival igen! Det var vi på Rådanäs Bryggeri som tog över stafettpinnen och arrangerade en festival som kom att kallas MMBB. Hundratals besökare tog sig ut till halvön för att lyssna till band som Lastkaj 14, Deadheads, Smash Into Pieces, Govenor Andy med flera, självklart med Rådanäs öl i handen!

Professional Againsters uppträder på scen, MMBB 2019

Mölnlycke Oktoberfest 31 augusti 2019

Sensommaren 2019 skapades ytterligare en tradition, nämligen Mölnlycke Oktoberfest. Klädsel på personal och gäster, dekoration och stämning var i sann oktoberfestanda. Med tyrolerhatt på huvudet och ölsejdel i handen dansade vi till toner utav Götz kalas. Ett mycket lyckat avslut på festivalåret 2019!

Dukning inför en fullsatt Mölnlycke Oktoberfest 2019